in ,

Perfex – Krachtige open source CRM Nulled

Perfex - Krachtige open source CRM
Download Perfex – Krachtige open source CRM Nulled from WPFreeThemes and enjoy your free script. Please support the developer by purchasing this script from them and use this script for demo purposes.

Perfex CRM of Perfex Customer Relationship Management-software is een geweldige toolkit voor elk bedrijf of een freelancer. Het wordt geleverd met een schone gebruikersinterface en een modern ontwerp dat zeer intuïtief te gebruiken is. CRM-programmering kan een buitengewoon effect hebben om uw bedrijfsuitvoering en klantverbinding te verbeteren. Perfex CRM ziet er meer deskundig uit met uitvoering en een perfect plan.

Kenmerken van Perfex CRM

Er zijn veel functies, maar hier zijn de belangrijkste:

Projecten beheren met de functie Projectbeheer

Het beheren van projecten voor uw klanten is eenvoudiger met Perfex

Facturering en abonnementen

U kunt met deze software professioneel ogende facturen maken die u in pdf naar uw klanten kunt sturen. Optie voor terugkerende facturen ook beschikbaar. Facturering is eenvoudiger met veel betalingsopties, waaronder Stripe, PayPal en nog veel meer. Maak terugkerende abonnementen met Stripe en laat het al het werk doen.

voorstellen

Maak indruk op uw klanten met goed opgemaakte en ontworpen voorstellen met een krachtige editor inclusief afbeeldingen, video’s, tabellen en meer.

Kosten beheren en creëren

Beheer en creëer uitgaven. Stel een terugkerende uitgave in en deze wordt automatisch gemaakt na gespecificeerde dagen of maanden.

Betalingsbeheer Eigenschap

Ontvang en registreer betalingen in vele valuta’s.

Functie voor leadbeheer

Houd een overzicht van al uw gegenereerde leads op één plek en volg hun voortgang gemakkelijk. Elk bedrijf doet zijn uiterste best om elke dag nieuwe leads te krijgen, aangezien het een zeer belangrijke rol speelt in elk bedrijf. Met PerFex CRM vergeet u nooit een potentiële klant die uw bedrijf zou kunnen missen. U kunt eenvoudig alle leads op één plek bijhouden en registreren en eenvoudig de voortgang volgen. Mogelijkheid om leads te importeren en exporteren vanuit een CSV-bestand, notities toe te voegen en op één plek te ordenen.

Ondersteuningssysteem

Om problemen van uw gebruikers op te lossen, ondersteunt het een geweldig ondersteuningssysteem om problemen zeer snel op te lossen.

Kalender

Mis nooit iets belangrijks van uw schema. U heeft een duidelijk overzicht van alle evenementen die door uw bedrijf worden georganiseerd, inclusief betalingen, vervaldatums, einddatums en meer,

Taken

U moet taken toewijzen om uw bedrijf te runnen. Perfex wijst taken toe aan een specifieke werknemer, voeg bestanden en notities toe en laat uw personeel commentaar geven op uw gegeven taken.

Takenlijsten en het bijhouden van doelen

Om de productiviteit van elk personeelslid te verhogen, kunnen ze gemakkelijk een takenlijst voor zichzelf maken.

Klantgebied

Customer Area is gescheiden van Admin en elke klant heeft zijn eigen portal waar ze zichzelf kunnen volgen.

Mijlpalen bijhouden

U kunt mijlpalen voor projecten maken en de hoeveelheid tijd en activiteit bijhouden die aan mijlpalen wordt besteed. Sleep taken in mijlpalen met Perfex.

Kennis basis

Om uw klanten te helpen Knowledge Base-artikelen te maken en deze te ordenen. Dit zal u uiteindelijk helpen om autoriteit en vertrouwen in uw merk op te bouwen

Andere mogelijkheden

Er zijn veel andere functies die u op CodeCanyon moet vinden. In deze software zijn tal van andere configuraties mogelijk. Met deze krachtige CRM kom je meer te weten over je klanten. Deze software is ontwikkeld om in veel verschillende gebieden te passen. De tevredenheid van de klant gaat naar een hoger niveau na het gebruik van dit aantal functies.

Ticket systeem

Autoresponder en een geweldig ticketsysteem met privénotities, opdrachten, bijlagen, pre-antwoorden, kennisbankkoppelingen, prioriteiten en statussen. Laat uw klant tickets maken en laat hun problemen gemakkelijk oplossen.

Other WordPress Themes and Plugins:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Perfex - Leistungsstarkes Open Source CRM

Perfex – Leistungsstarkes Open Source CRM Nulled

DW Question and Answer Pro

DW Question and Answer Pro – Complemento de WordPress Nulled